Opportunity Microcredit Romania se aliniaza la standardele IFN-urilor

Data publicarii: Astazi, 30-08-2006
Opportunity Microcredit RomaniaOpportunity Microcredit Romania(OMRO) este o societate de microfinantare prezenta pe piata romaneasca din 1995, care si-a dedicat activitatea sprijinirii, infiintarii si dezvoltarii IMM-urilor din zona de centru a tarii. Societatea este membru Opportunity International Network, unul dintre liderii recunoscuti pe plan mondial in domeniul microfinantarii. In urma intrarii in vigoare a Ordonantei nr. 28 /2006, noua denumire sub care functioneaza este de Opportunity Microcredit Romania IFN SA.

“Suntem una dintre primele societati de microfinantare aparute pe piata romaneasca, portofoliul nostru fiind de 1780 de credite active, in valoare de 8,65 milioane dolari. De-a lungul timpului am sprijinit dezvoltarea a peste 10.700 de mici intreprinzatori cu credite in valoare de 25,5 milioane dolari”, se arata intr-un comunicat de presa al companiei.

Oferta OMRO se adreseaza persoanelor juridice, si include credite pentru finantarea capitalului de lucru sau a investitiilor pana la un plafon de 25.000 euro. Sunt incluse si solutii personalizate precum: Creditele Med Invest pentru medici, farmacisti, biologi si Car Loan – pentru achizitionarea de masini; Profi Confort – pentru amenajarea spatiilor comerciale.

OMRO are la ora actuala o retea de sapte agentii in Tg-Mures, Reghin, Brasov, Bistrita, Miercurea-Ciuc, Sibiu si Blaj. “Intentionam sa extindem aceasta retea, prin deschiderea in luna septembrie a unei noi agentii in Alba Iulia si in luna octombrie in Cluj”, declara oficiali ai comapaniei.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: