Cum sa te tratezi decent cu bani putini

Data publicarii: 30-06-2010 | Diverse

Analizele, controalele medicale sau operatiile costa mult mai putin daca aveti trimitere de la medicul de familie.

In acest fel puteti face fata mai usor scaderilor de venituri de luna viitoare.

Multe clinici private au contract cu sistemul public de asigurari si ofera, in conditii decente, servicii de medicina de familie, analize simple sau mai complicate, cum sunt de exemplu cele imagistice, ori controale la doctori specialisti. Dezavantajul este insa ca riscati sa pierdeti timp la usa medicului de familie.

 

De asemenea, puteti gasi medicamente care se dau fara reteta la preturi mai mici daca inainte de a cumpara faceti un sondaj pe site-urile farmaciilor, unde sunt afisate si preturile medicamentelor comercializate.

Aflati de AICI cum puteti face economii utilizand medicamente generice in locul celor mai scumpe, de ultima generatie, dar si cum sa gasiti in farmacii cele mai ieftine produse fara reteta.

De la 1 iulie 2010, sistemul de compensare al medicamentelor se va modifica. Se va pune un accent mai mare pe medicamentele generice, produsele cele mai folosite se vor compensa aproape de suta la suta, iar cele abia intrate pe piata, care sunt mult mai scumpe, vor fi compensate foarte putin sau chiar deloc.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: