Yahoo va avea servicii in limba romana

Data publicarii: 01-07-2010 | IT&C

Aceasta masura face parte dintr-o strategie ampla de extindere a serviciului in Europa si Orientul Mijlociu. Yahoo a anuntat ca va oferi suport pentru serviciile sale, printre care si email, in mai multe limbi: araba, spaniola, germana, franceza, italiana, turca, poloneza, romana si rusa.

Potrivit businesswire.com, un serviciu de suport tehnic, pentru aceste noi facilitati, actiunile vor fi operate de catre IBM, din Cairo, Egipt. Suportul initial pentru araba, franceza, germana, italiana si spaniola va fi largit ulterior pentru a cuprinde si turca, poloneza, romana si rusa, prin recrutarea unor specialiSti lingvisti, in Egipt.

"Yahoo vrea sa se dezvolte in Orientul Mijlociu, iar facilitatile pe care le oferim pentru vorbitorii de limba araba este un eveniment important catre telurile noastre din aceasta regiune", a declarant Jef Russakow, vicepresedinte executiv pentru relatia cu clientii de la Yahoo.

Nu a fost specificata o data pentru introducerea serviciului de limba romana in e-mailul oferit de Yahoo, dar evenimentul va avea loc pana la sfarsitul anului.

Integral in Realitatea.net