Ce locuinta iti poti cumpara cu pana in 40.000 de euro

Data publicarii: 07-07-2010 | Imobiliare

Clientii care vor sa achizitioneze o casa noua cu un astfel de buget au la dispozitie o oferta destul de mare. Intrati in panica, proprietarii scad si pana la 15% din preturi

Un apartament cu trei camere in cele mai indepartate zone ale marillor orase, o locuinta cu doua camere in cartiere sau o garsoniera in plin centru. Cei care dispun de o suma intre 30.000 si 40.000 de euro chiar au de ales in aceasta perioada.

Daca in urma cu trei-patru ani, in Capitala, de exemplu, cu suma asta abia se puteau apropia de o locuinta confort doi, la periferiile rau-famate, acum oferta este mult mai variata. Acelasi lucru e valabil si pentru cele mai mari orase.

Preturile puse in discutie sunt cele solicitate de proprietari. Unii dintre acestia se grabesc insa sa vanda, astfel ca sunt dispusi sa accepte chiar si oferte cu pana la 15% mai mici. "Bugetul pe care-l analizati este mic, dar se poate gasi o locuinta acceptabila, mai ales din cele aflate in executare silita", este de parere Adrian Sischin, de la Re/max Romania.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: