BCR Asigurari reduce pretul politelor RCA si CASCO pentru bugetari

Data publicarii: 14-07-2010 | Finante-Banci

Oferta BCR Asigurari Vienna Insurance Group pentru bugetari include, incepand cu luna iulie, reduceri la pretul politelor RCA de pana la 25 la suta (15 la suta pentru asigurati - angajati bugetari sau 25 la suta pentru asigurati - angajati bugetari plus sot angajat bugetar), potrivit unui comunicat al BCR Asigurari Vienna Insurance Group.

Pentru produsul CASCO, reducerile pot ajunge pana la 25 la suta (15 la suta pentru toti asiguratii - angajati bugetari sau 20 la suta pentru asiguratii - angajati bugetari care au sot angajat bugetar si cinci la suta suplimentar in functie de criterii tehnice).

Noua oferta include reduceri la politele RCA incheiate de pensionari de pana la 35 la suta (20 la suta tuturor pensionarilor si 15 la suta suplimentar in functie de criterii tehnice).

Pentru produsul CASCO, reducerile pentru pensionari pot ajunge pana la 20 la suta (15 la suta tuturor pensionarilor si 5 la suta suplimentar in functie de criterii tehnice).

BCR Asigurari Vienna Insurance Group este unul dintre primii zece asiguratori din Romania, cu o cota de piata de 7,9 la suta la sfarsitul anului 2009.

AGERPRES