Cat costa turismul de aventura in Romania

Data publicarii: 20-07-2010 | Turism

Turistii care vor de la o vacanta mai mult decat mare si soare gasesc in tara orice si-ar putea dori, de la excursii pentru catarari la tiroliana, rafting si zboruri cu balonul.

Aleg adrenalina in locul lenevitului la soare si provocarile in defavoarea obiectivelor turistice? Pentru acesti turisti, Romania este destinatia ideala - se pot face o multime de lucruri, de la alunecarea pe tiroliana la bungee-jumping si rafting. Oferta face fata oricarei pretentii si se adapteaza celor mai diverse bugete.

Cea mai ieftina varianta o constituie parcurile de aventura. Unul dintre acestea se afla chiar la intrarea in Brasov, in apropierea Gradinii Zoologice. Turistii pot petrece aici trei ore, dupa ce au platit biletul de 37 de lei/adult si 32 lei/elevi si studenti. In pret sunt incluse echipamentul si instructiunile de folosire al acestuia.

Ei pot parcurge apoi traseele in functie de nivelul de dificultate care li se potriveste, de la cele mai usoare pana la cele mai complicate, dispuse la inaltimi mari. In program e inclusa tiroliana, dar si echilibristica pe cabluri, lanturi sau catarari pe plase impletite.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: