Companiile din domeniul bancar si IT fac cele mai multe angajari

Data publicarii: 21-07-2010 | HR/Cariere

Prima parte a acestui an a adus mai multe angajari decat anul trecut. Un alt fenomen ce mai are loc pe piata muncii este cresterea cererii si ofertei pentru marketing si cercetare de piata. Anul 2009 a adus scaderi in toate domeniile si reduceri importante am observat si in randul personalului, cat despre recrutari nici nu se punea problema, pentru ca fiecare companie isi restrange cheltuielile si nu mai stia de unde sa mai taie.

Inceputul anului a adus un usor reviriment al numarului de joburi anuntate pe site-uri

Numerosi someri, tineri absolventi si nu numai nu reuseau sa gaseasca locuri de munca, rare au fost cazurile in care unele companii mai faceau recrutari, din contra, dadeau afara oamenii. Dar inceputul acestui an parca aduce o mica speranta pentru cei ce vor sa intre in campul muncii, deoarece unele companii au inceput sa faca angajari. "In prima jumatate a anului 2010 s-a observat o tendinta de crestere a ofertelor de angajare.

Astfel, daca in 2009 companiile achizitionau pachete de anunturi mai mici, in 2010, acestea recurg la pachete tot mai mari, aratandu-si astfel interesul pentru angajarea a mai mult personal", a declarat, pentru Curierul National, Carmen Hadarau, Specialist Marketing al site-ului Bestjobs.ro.

"In prima jumatate a lui 2010 am constatat un usor reviriment al numarului de joburi anuntate de companii pe myjob.ro.

Integral in Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: