Tiger Woods a castigat 90 de milioane de dolari in 2010

Data publicarii: 22-07-2010 | Diverse

Tiger Woods, No 1 mondial in golf, care a fost multa vreme pe prima pagina a ziarelor din cauza infidelitatilor conjugale, a avut in 2010 venituri de 90 de milioane de dolari, cu 22 de milioane mai putin decat in 2009, informeaza Sports Illustrated.

In pofida scaderii cu 30% fata de 2008 (128 milioane de dolari), Tiger Woods ramane pe primul loc in lume pentru al optulea an consecutiv. Ca si in plan sportiv, el este urmat de compatriotul sau, jucatorul de golf Phil Mickelson (61 milioane de dolari), iar pe locul al treilea se afla boxerul Floyd Mayweather, inaintea starului NBS LeBron James si a lui Alex Rodriguez (base-ball).

Intr-un clasament separat, al sportivilor din toata lumea si din toate sporturile, primul loc este ocupat de fostul No 1 mondial la tenis, elvetianul Roger Federer (62 milioane de dolari), care i-a luat locul fotbalistului englez David Beckham, in prezent al treilea, dupa argentinianul Lionel Messi, castigatorul Balonului de Aur pentru cel mai bun jucator al anului 2009.

AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: