Oportunitati imobiliare de vacanta

Data publicarii: 28-07-2010 | Imobiliare

Ca si in tara noastra, in multe din destinatiile de vacanta alese cu predilectie de romani, exista numeroase oportunitati pentru investitii imobiliare.

Pentru cei cu spirit de investitor, dar si pentru oamenii care isi permit o a doua proprietate, o vacanta nu inseamna niciodata numai relaxare. Se poate prospecta intotdeauna piata imobiliara, oriunde in lume. Mai ales in aceasta perioada, in care ofertele sunt la cote care ating minime istorice. Pentru a avea cateva repere, am facut si noi o prospectie a pieteii imobiliare mondiale.

Turcia, mai mult decat convenabila

In Turcia, una dintre cele mai cautate locatii de vacanta pentru romani, exista oferte pentru toate buzunarele. De exemplu, un apartament de doua camere si o suprafata locuibila de 44 mp intr-un complex rezidential nou construit in Antalya costa 42.000 euro. Tot doua camere in complex rezidential nou, tot in Antalya, dar cu o suprafata locuibila de 63 mp, costa 65.000 euro. Apartamentele cu trei camere par sa fie insa mult mai apreciate la turci, se simte asta in diferenta de pret fata de cele cu doua camere. Un apartament cu trei camere si 98 de metri patrati costa 119.000 de euro. E drept ca aceasta locuinta este situata la 5 minute de plaja si 20 de minute de centrul Antalyei.

Integral in Romania Libera

Ultimele stiri pe BankNews.ro: