Jurnal de spaga: 4.980 lei/an

Data publicarii: 29-07-2010 | Diverse

Un roman de 29 de ani din Bucuresti si-a notat intr-o agenda fiecare spaga pe care a platit-o, in decursul a douasprezece luni, la medici, politisti sau reprezentanti ai primariilor. Cu banii dati pe spagi intr-un an, o familie formata din trei persoane ar putea merge intr-un concediu all-inclusive timp de o saptamana

Familia Lazar, din Bucuresti, a tinut o evidenta a sumelor platite drept atentii, bacsis sau mici spagi de-a lungul ultimelor douasprezece luni. Rezultatul a fost surprinzator, aproximativ 4.500 de lei fiind cheltuiti in astfel de directii. "Am facut o lista in care am scris fiecare leu dat cuiva, de la cazurile in care am dat cateva zeci de lei pentru mici "atentii" personalului unei gradinite, pana la 1.000 de lei oferiti pentru obtinerea permisului auto in luna aprilie a acestui an", povesteste Radu Lazar.

Radu este inginer de sistem la o firma IT, iar sotia sa, Camelia, este consultant vanzari la o firma de termopane. Veniturile lor anuale sunt de 56.400 de lei, iar spagile pe care le-au dat in perioada iunie 2009-iunie 2010 reprezinta 7,5% din castigurile lor.

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: