Caracatita Paul a trecut la publicitate

Data publicarii: 03-08-2010 | Diverse

Oracolul cu opt brate a semnat un contract cu un lant de supermarketuri german si ar putea urma altele. Desi Cupa Mondiala s-a terminat, faima de care s-a bucurat caracatita Paul datorita celor opt preziceri fara greseala pentru meciurile de la Campionatul Mondial de fotbal n-a fost uitata. Acum face publicitate, ca orice stea a fotbalului care se respecta, informeaza publicatia franceza 20minutes.

Acum cateva zile, el a filmat un spot publicitar pentru lantul de supermarketuri german Rewe. Se poate observa caracatita intr-o situatie devenita clasica: un acvariu, doua cutii si o alegere pe care trebuie s-o faca. Bineinteles, apuca scoica din cutia cu Rewe, scrie Der Spiegel. Suma pentru care a fost semnat contractul de publicitate n-a fost dezvaluita, dar agentul lui Paul, Chris Davis, spune ca este 'substantiala'. Si, pentru ca Paul nu este lacom, intreaga suma va fi folosita pentru protectia broastelor testoase din Grecia.

Agentul caracatitei spune ca Paul a primit peste 160 de propuneri de tot felul. Printre cele mai serioase ar figura propunerea de contract cu o librarie si mai ales posibilitatea de a inota alaturi de David Beckham pentru promovarea candidaturii Londrei la Cupa Mondiala din 2018.

In orice caz, caracatita Paul va trebui sa se grabeasca pentru ca durata vietii unui astfel de cefalopod este de circa trei ani, iar oracolul are deja doi ani si jumatate. I-ar mai ramane, prin urmare, sase luni sau ceva mai mult ca sa-si traiasca viata din plin, incheie 20minutes.

AGERPRES

Ultimele stiri pe BankNews.ro: