Efectele crizei: O femeie bancher se dezbraca pentru bani

Data publicarii: 05-08-2010 | Diverse

Henrietta Leung, o femeie bancher din Marea Britanie,  a marturisit ca se intretine din vanzarea de fotografi nud, dupa ce si-a pierdut slujba din cauza recesiunii, informeaza The Sun.

Henrietta Leung a lucrat timp de noua ani in investitii la HSBC si castiga 120.000 de lire sterline anual. Insa la sfarsitul anului 2008, compania pentru lucra, Credit Suisse, a anuntat-o ca se afla printre cei disponibilizati din cauza crizei economice.

"Am rugat un prieten daca vrea sa ma fotografieze de placere, iar acesta a realizat niste poze foarte dragute si sexy. Am continuat cu sesiunile foto si acum am un intreg portofoliu. Desi am fost platita doar pentru cinci sedinte din 30 cu 100 de lire sterline mi-a placut foarte mult", a povestit Henrietta.

Englezoaica, originara din Hong Kong, a inceput sa se ingrijeasca si de aspectul ei fizic. S-a apucat de bodybuilding, apoi a participat la diverse concursuri de modelling.

"Atunci am inceput sa fiu observata. Mi s-au oferit 500 de lire sterline pentru niste fotografii mai indraznete alaturi de un barbat fotomodel, pe care trebuia sa le facem in Los Angeles, insa din cauza cenusii vulcanice din Islanda nu am putut onora invitatia. Cine stie ce s-ar fi intamplat?", a mai spus ea.

Integral in Realitatea.net