Topul celor mai ieftine croaziere

Data publicarii: 05-08-2010 | Turism

Pachetele turistice pentru croaziere ieftine vizeaza Spania, Portugalia si Franta, dureaza patru nopti si va costa 330 de euro, in medie. Iata un clasament al celor mai ieftine croaziere, operate de agentiile de turism autohtone, care nu sar de 400 de euro si care sunt disponibile pentru a doua jumatate a lui 2010 sau primul semestru din 2011. Potrivit Money.ro, tariful croazierei nu acopera transportul pana la portul de imbarcare/debarcare.
 

Cei mai multi turisti romani au cumparat croaziere pe Marea Mediterana, in prima jumatate a lui 2010.

"Si anul acesta conduce ca destinatie detasat Mediterana (in principal datorita costurilor accesibile cu deplasarea la imbarcare, dar nu numai) secondata de Fiordurile Norvegiene, apoi Scandinavia si Capitalele Baltice. Ca durata raman autoritare clasicele voiaje de 7 nopti", explica Ioan Basea, director general al agentiei de turism Office Travel, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata locala a croazierelor.

O croaziera prin Portugalia, Maroc si Spania va costa 245 de euro. Tariful acopera patru nopti cazare in cabina interioara pe vasul Empress. Veti calatori prin Malaga, Portimao (Portugalia), Lisabona si Tangier (Maroc). Urmatoarea plecare este in septembrie.

Cu 299 de euro mergeti in vacanta intr-o croaziera prin Spania si Franta, pe vasul Liberty of the Seas. In pret sunt incluse patru nopti cazare in cabina interioara. Itinerariul croazierei vizeaza Barcelona, Nisa si Palma de Mallora. Urmatoarea imbarcare este in aprilie 2011.

Integral in Romania Libera