Incepem sa ne pretuim tot mai mult timpul liber

Data publicarii: 06-08-2010 | Lifestyle

Patru din zece romani isi doresc ca in urmatorii zece ani sa gaseasca un echilibru intre cariera si familie. Obligatiile pe care le au ii fac sa tanjeasca dupa putin timp pentru ei insisi. Fiecare simte nevoia unor clipe pentru sine. Momentele de relaxare pe care ni le oferim sunt cheia relatiilor armonioase cu cei din jur.

"Nu mai suport. Lucrez de dimineata pana seara, de luni pana vineri, adesea si in weekend. Mi-am luat, pe langa serviciu, cateva colaborari, dar chiar si asa, cand trag linie, la final de luna, nici macar nu-mi permit sa merg la coafor sau la cosmetica", povesteste Alina, o tanara de 29 de ani.

S-a casatorit acum cinci ani, dar de mai bine de un an, de cand sotul ei a ramas fara slujba, pe umerii ei au ramas toate cheltuielile familiei.

"Dam 300 de euro pe chirie, platim intretinere si toate celelalte facturi lunare si mai ramanem cu circa 600 de lei. Din astia trebuie sa acopar tot: imbracamintea si incaltamintea pentru amandoi, produsele de igiena personala si de curatenie si ce mai intervine. Avem noroc ca primim pachete cu mancare de acasa, de la parinti, ca altfel am face si foamea", mai spune Alina. 

Integral in Adevarul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: