Afaceri de vanzare pe internet. Ce poti cumpara cu 15.000 euro

Data publicarii: 10-08-2010 | Afaceri

Concurenta ridicata si criza, care a redus incasarile, i-au impins pe micii patroni sa-si scoata la vanzare businessul. Gasesti in special fast-fooduri ori saloane de infrumusetare.

Cine are cash 10.000- 15.000 de euro poate sa devina patron "peste noapte". Internetul abunda de anunturi de vanzare a unor mici afaceri. Cele mai multe sunt pentru fast-fooduri ori saloane de infrumusetare, dar si magazine mixte.

Preturile sunt "de criza", iar actualii patroni fie vor sa plece din tara, fie nu au timp sa se ocupe de afacere sau au datorii de acoperit ale altor firme. Ce-i drept, daca insisti, unii recunosc ca nici nu mai merge treaba ca inainte.

Shaorma, lovita de criza

Un fast-food cu shaorma si servicii de catering in zona Bucur Obor, de exemplu, se vinde cu 15.000 de euro. Proprietarul spune ca are mai multe afaceri, dar aceasta e cel mai usor de vandut. Ce poti cumpara de acesti bani? O afacere cu patru angajati, care aduce incasari zilnice de 1.500-2.000 lei. Cu 60% mai putin decat in urma cu un an si ceva, spune proprietarul.

Integral in Evenimentul Zilei

 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: