BCR prelungeste cu o luna campania de dobanzi promotionale la depozite

Data publicarii: 12-08-2010 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) continua campania de incurajare a economisirii prin oferirea de dobanzi speciale pentru depozitele nou constituite, la termen de 3 luni in lei, si la termen de 6 luni in euro si dolari, pana la 30 septembrie, potrivit unui comunicat emis miercuri de banca.

Promotia este valabila pentru depozitele nou constituite in perioada campaniei, indiferent de provenienta sumelor, respectiv pentru sume noi sau existente in BCR.

Pentru depozitele nou constituite la termen de 3 luni in lei banca ofera o dobanda fixa de 7,5% pe an, iar suma minima pentru deschiderea unui depozit este de 1.000 lei. Pentru depozitele nou constituite la termen de 6 luni in euro banca ofera o dobanda fixa de 3% pe an, iar pentru cele in dolari o dobanda fixa de 2,5% pe an. Suma minima pentru deschiderea unui depozit este de 500 de euro, respectiv 500 de dolari. Depozitele pot fi deschise la ghiseele BCR ori prin Click 24 banking BCR si Alo 24 Banking BCR.

Clientii BCR care incaseaza salariul prin intermediul bancii si platesc o factura de utilitati prin serviciul Direct Debit sau aleg BCR in perioada promotiei pentru aceste servicii, beneficiaza de o dobanda fixa de 8% pe an pentru depozitele la termen de 3 luni in lei, nou deschise pana la data de 30 septembrie 2010, indiferent de suma constituirii depozitului.

De asemenea, clientii BCR care deschid, pana pe data de 30 septembrie 2010, depozite la termen in lei sau euro, cu dobanda fixa si maturitate de pana in 12 luni, prin intermediul Canalelor Alternative BCR (Click 24 Banking BCR si Alo 24 Banking BCR) beneficiaza de un bonus de dobanda de 0,25 puncte procentuale pentru depozitele in lei, respectiv 0,15 puncte procentuale pentru depozitele in euro. Bonusul este valabil pana la prima data de scadenta a depozitelor.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: