Ford va dubla numarul salariatilor de la Craiova

Data publicarii: 12-08-2010 | Afaceri

Ford isi mentine angajamentul de a investi in proiectul de la Craiova peste 675 de milioane de euro si, incepand cu prima parte a anului 2011, va face angajari astfel incat de la cei 3.500 de salariati in prezent sa se ajunga la 7.000, a declarat presedintele pentru productie al Ford, John Fleming.

"Compania Ford isi mentine angajamentul de a investi in proiectul de la Craiova peste 675 de milioane de euro. Totodata, incepand cu prima parte a anului viitor, la Craiova vor incepe angajarile. Intentia noastra este ca la fabrica de la Craiova sa ajungem de la 3.500 de angajati, cat sunt in prezent, la 7.000 in anii care urmeaza", a declarat miercuri, in cadrul unei intrevederi cu premierul Emil Boc, presedintele pentru productie si relatii privind aspectele de munca in cadrul Ford Motor Company, John Fleming.

John Fleming a mai spus, potrivit comunicatului remis de Guvern la finalul discutiilor, ca din noua functie pe care o detine in cadrul companiei va continua sa monitorizeze proiectul investitional de la Craiova, mentionand ca acesta este unul prioritar pentru compania Ford.

La intrevederea de la Palatul Victoria au mai participat din partea Guvernului presedintele AVAS, Aurelian Popa, secretarul de stat in Ministerul Finantelor, Bogdan Dragoi, consilierul de stat al premierului, Dan Lazar, iar din partea companiei Ford: Stephen Odell, Wolfgang Schneider si Nadia Crisan.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: