Scamatorii care te scapa de datorii

Data publicarii: 12-08-2010 | Finante-Banci

"Intreprinzatorii" de criza promit ca-ti preiau firma fara stirea Fiscului si a bancilor. Cesiunea va fi inregistrata "fara riscul de opozitie (al creditorilor) si fara a fi comunicata catre ANAF". La finalul procedurii "nu vei mai avea nicio legatura cu vechea ta firma"

Coplesiti de criza financiara si de masurile de austeritate impuse de guvernanti, mii de oameni de afaceri s-au trezit citati in instanta in cadrul procedurilor de insolventa, cot la cot cu reprezentantii statului si creditorii. Romanul, inventiv dintotdeauna, a gasit insa o solutie de a-i scoate din impas, dar nu neaparat ilegala, ci mai degraba la limita legii.

Facandu-si publicitate mascata sub forma spamurilor, reprezentantii celor de la "preluari_firme" trimit mail-uri de-a dreptul incitante pentru cei coplesiti de datorii, promitandu-le ca, in schimbul unor "taxe" pentru gazduirea sediului social si inregistrarea in Registrul Comertului, pot scapa de firma fara stirea ANAF.  "La finalul informatiilor legale nu vei mai avea nicio legatura cu vechea ta firma", noteaza ei.

Integral in Curierul National


 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: