Cum sa faceti fata la doua locuri de munca

Data publicarii: 16-08-2010 | HR/Cariere

Pentru a reusi sa va indepliniti eficient sarcinile de lucru de la ambele servicii, trebuie sa faceti ceea ce va place, sa luati aceasta decizie ca pe o solutie temporara si sa nu va asumati atributii pe care nu le puteti indeplini.

Nevoia de a avea doua locuri de munca este una specifica generatiei tinere, ca urmare a dorintei de a avansa pe pozitii cat mai bune si de a avea un venit cat mai mare, da curs oricarei oportunitati. Printre cei mai tentati sa lucreze in cel putin doua locuri se numara tinerii care urmeaza cursurile unei scoli universitare sau persoane care au studii medii sau sunt necalificate.

"Motivul este ca pentru ei perioada nu este relevanta, astfel incat poate fi o solutie temporara delimitata sau nedefinita, adaptandu-se nevoilor", considera Nicoleta Turcanu, general manager www.avahumanresources.eu, care crede ca de la 30 de ani in sus, daca avem si studii superioare, cautam profesionalizarea, specializarea si cariera.

"Stateam prea mult acasa"

Adela Vlasceanu, in varsta de 28 de ani, are un loc de munca in telecomunicatii si unul in domeniul asigurarilor. Motivul pentru care si-a dorit o noua activitate a fost existenta a prea mult timp liber pe care il avea cu doar un serviciu.
"Stateam prea mult acasa si m-am gandit sa ma mai ocup si de altceva. Acum sunt multumita si de castiguri, fapt pentru care m-am gandit sa ma angajez si la o gradinita privata cateva ore pe saptamana", ne marturiseste Adela.

Integral in Romania Libera

 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: