Consultanta financiara personalizata prin serviciul Premium Banking de la Raiffeisen Bank

Data publicarii: 20-08-2010 | Advertorial

Raiffeisen Bank Premium BankingSe spune ca totul depinde de felul in care privesti lucrurile…dar daca ti-am spune ca, indiferent de perspectiva, ai toate motivele sa fii increzator? Cu serviciul Premium Banking de la Raiffeisen Bank ai garantia ca vei obtine mereu cele mai bune recomandari, pentru ca beneficiezi de consultanta financiara personalizata, dar si de o relatie speciala cu banca.

Noile servicii de consiliere financiara sunt disponibile in spatii special amenajate, in peste 60 de unitati din reteaua bancii, dintre care aproximativ 20 in Bucuresti, iar restul in orasele resedinta de judet. In calitate de client Premium Banking vei colabora cu bancherul tau personal, specializat in consultanta financiara. Acesta se va informa activ pentru ca tu sa cunosti mereu evolutia pietei si sa alegi cele mai bune solutii de investire si administrare a disponibilitatilor tale financiare.

Programul Premium Banking este cel mai nou serviciu lansat de Raiffeisen Bank si dedicat clientilor cu disponibilitati investitionale incepand cu 15.000 euro sau daca incaseaza un venit lunar de minim 1.000 euro prin Raiffeisen Bank.

Consultanta personalizata acopera toata gama de servicii financiare pornind de la produse bancare standard pana la optiuni de investitii complexe.

Te invitam sa discuti cu un bancher personal care iti va oferi mai multe detalii despre serviciul Premium Banking si despre cum poti da mai multa valoare banilor tai.

Pentru informatii referitoare la serviciul Premium Banking te rugam sa apelezi numarul 0800 811 111 sau sa vii in orice locatie Premium Banking din agentiile Raiffeisen Bank.