Boc: Romania va mentine politicile de atragere a investitorilor

Data publicarii: 18-08-2010 | Economie

Romania va mentine in continuare politicile atractive de a avea investitori autohtoni sau din afara tarii, a declarat, marti, premierul Emil Boc, la deschiderea lucrarilor unei investitii chinezesti de 50 de milioane de euro in apropierea Bucurestiului.

Seful Executivului a precizat ca vor fi mentinute cota unica si neimpozitarea profitului reinvestit.

Primul ministru i-a felicitat pe investitori pentru ca aduc mai aproape de romani farmecul si miracolul chinezesc si a afirmat ca acest proiect consolideaza relatiile economice dintre Romania si China, care au o relatie extrem de eficienta pe toate planurile.

Seful Executivului a salutat faptul ca in acest proiect este implicat si un alt partener traditional al Romaniei - Turcia, adaugand ca este convins ca parteneriatul chinezo-turco-roman va fi unul de succes.

Referindu-se la ploaia care a inceput in timpul festivitatii de deschidere a proiectului, Boc a remarcat ca in Romania se spune ca "daca vine ploaia atunci cand se deschide un obiectiv inseamna ca va fi de mare succes".

Primul-ministru Emil Boc a participat, marti, la festivitatea de inaugurare a lucrarilor celei de-a doua etape a proiectului China Town Romania din localitatea Afumati.

Integral in Agerpres

 

Ultimele stiri pe BankNews.ro: