80 la suta dintre femei isi mint partenerii cu privire la cumparaturi

Data publicarii: 20-08-2010 | Diverse

Opt din zece femei recunosc ca, inainte de a ajunge acasa de la cumparaturi, rup eticheta de pe articolele vestimentare achizitionate, pentru a ascunde fata de partenerii de viata pretul real al acestora. In plus, atunci cand "dau socoteala" cu privire la banii cheltuiti pentru haine, aproape de fiecare data spun un pret chiar si cu jumatate mai mic fata de cel real.

Un studiu recent realizat de Gocompare.com si la care au participat 3.000 de persoane arata ca foarte multe femei din intreaga lume incearca sa ascunda fata de parteneri cati bani cheltuiesc in realitate pentru haine, incaltaminte si accesorii. Acelasi raport evidentiaza ca doua treimi dintre femei au tendinta de a-si descrie noua achizitie ca pe "un adevarat chilipir", in timp ce altele pretind ca au cumparat "de la reduceri".

In aceeasi ordine de idei, un sfert dintre repondente recunosc ca obisnuiesc sa isi ascunda prin garderoba hainele recent cumparate, pentru ca, ulterior, sa pretinda ca nu sunt noi, ci ca au fost cumparate cu mult timp in urma.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: