Top aberatii in anunturile de angajare

Data publicarii: 26-08-2010 | HR/Cariere

Pentru unele firme, candidatul ideal trebuie sa fie dornic sa slabeasca sanatos, altele cauta persoane cu atitudine entuziasta, pozitiva si cu zambetul pe buze, in timp ce pentru anumite companii "candidatul ideal se regaseste in randul persoanelor de sex feminin, fotogenice si cu aspect placut", cel putin asa este specificat in anuntul de angajare.

"Dornic sa slabeasca sanatos sau sa puna masa musculara si sa se mentina, sociabil, seriozitate, sa promoveze rezultatul propriu, sa-si schimbe modul de alimentatie" - asa arata candidatul ideal intr-un anunt postat pe eJobs de catre o firma care incearca sa atraga persoane dornice sa obtina  "venituri suplimentare in industria sanatatii si a bunastarii".

Pentru o firma care ofera joburi de contract imagine, "candidatul ideal se regaseste in randul persoanelor de sex feminin, fotogenice si cu aspect placut". Pentru a putea concura pentru acest job, persoanele interesate "pot reprezenta atuuri: experienta in domeniu fotomodelingului, notorietatea personala, practicarea fitnessului sau altor sporturi".

Integral in Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: