CNPAS inregistrase miercuri 15.634 de declaratii privind veniturile de natura profesionala

Data publicarii: 26-08-2010 | Actualitate

Casa Nationala de Pensii (CNPAS) inregistrase miercuri 15.634 de declaratii depuse la nivel national de persoanele care obtin venituri de natura profesionala, altele decat cele salariale, a declarat joi presedintele institutiei, Doina Parcalabu.

"In ce priveste declaratiile inregistrate la Casele de Pensii, pana ieri (miercuri n.r.) la sfarsitul zilei aveam in evidenta noastra 15.634 de astfel de declaratii la nivelul intregii tari, din care 2.420 in Bucuresti, 2.709 in Cluj, 1.088 la Timisoara, in celelate judete inregistrandu-se sub 1.000 de declaratii", a mentionat Parcalabu.

Aceasta a mentionat ca vor fi analizate declaratiile in conditiile in care numarul celor intregistrate de Casa de Pensii  este diferit fata de cel de la Agentia Nationala pentru Ocuparea fortei de Munca (ANOFM). "Trebuie sa vedem daca persoanele inregistrate la somaj sunt altele decat cele inregistrate la Casa de Pensii si daca exista si o parte comuna", a mentionat presedintele CNPAS.

Parcalabu a mai spus ca zilele urmatoare vor fi mai multe date cu privire la contributiile incasate si sumele pentru care s-au facut aceste forme de asigurari. "In aceasta perioada s-au distribuit si bilete de tratament", a mentionat Parcalabu, explicand aglomeratia inregistrata la ghisee in aceasta perioada.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: