A murit The Crocodile Hunter

Data publicarii: 04-09-2006
Celebrul "Crocodile Hunter", Steve Irwin, a incetat din viata in nordul Australiei, intr-un accident subacvatic, informeaza Antena 3. Se pare ca el a fost intepat in piept de o pisica de mare, luni dimineata, in largul portului Douglas, la nord de Cairns, unde lucra la un documentar despre lumea submarina. Potrivit presei australiene, sotia lui Irwin, Terri calatoreste in munti, in Tasmania, si a fost instiintata despre decesul lui de politia din Queensland.

Steve Irwin (44 de ani) a devenit cunoscut in intreaga lume datorita emisiunilor sale de pe canalul Discovery, a filmelor artistice in care a jucat. De asemenea, el conducea Gradina Zoologica din Queensland, un parc creat de parintii sai in sudul Australiei. Steve si sotia sa au impreuna doi copii, Bindi Sue (8 ani) si Bob (nascut in decembrie 2003).

Intr-o declaratie pentru presa, ministrul de externe Alexander Downer si-a exprimat regrete adanci pentru omul care a promovat intr-o mare masura continentul peste hotare. Entuziasmul lui Irwin pentru conservarea naturii si a mediului a adus un mare capital de simpatie, iar lumea intreaga ii recunostea exuberanta prin exclamatia „Crikey!”.

Sursa: Antena 3

Ultimele stiri pe BankNews.ro: