Un nou hotel sub franciza Hilton in Bucuresti

Data publicarii: 24-09-2010 | Turism
Hilton Worldwide a semnat un contract de franciza cu VIS7 Import Export SRL in vederea deschiderii unui hotel Doubletree By Hilton in Bucuresti, a anuntat, joi, Saleem Sarieddine, director executiv VIS7 Import Export SRL.

Doubletree By Hilton este programat sa fie deschis in trimestrul II din 2011, perioada in care se vor face investitiile necesare amenajarii hotelului la standardele mondiale ale hotelurilor Hilton.

Pana la semnarea acestui contract de franciza hotelul a operat sub numele de Tulip Inn Bucharest City - Unirii Square Hotel.

"Ritmul dezvoltarii noastre in Romania se amplifica si suntem incantati ca ne dezvoltam prezenta chiar in Bucuresti. Dupa deschiderea Athenee Palace Bucuresti in 1997, primul nostru hotel din Romania, a fost Hilton Sibiu in 2009 in prezent Doubletree By Hilton Piata Unirii va fi cel de-al cinci-lea hotel dezvoltat de noi in Romania", a spus Patrick Fitzgibbon, senior vicepresedinte pentru dezvoltare in Europa si Africa Hilton Worldwide.

Hotelul Doubletree By Hilton Piata Unirii va dispune de 88 de camere, facilitati de conferinte, un restaurant si un bar, o cafenea si un centru de fitness. Hotelul isi va pastra pentru inceput standardul de patru stele si va fi destinat oamenilor de afaceri, dar si turistilor cu un buget de la mediu in sus.

"Acesta este primul nostru contract de franciza cu Hilton Worldwide si suntem mandrii ca semnam un contract pentru dezvoltarea unui astfel de hotel in Bucuresti", a precizat Saleem Sarieddine.

Hilton Worldwide este compania lider mondial in domeniul ospitalitatii care cuprinde peste 3.600 de hoteluri si 600.000 de camere in 81 de tari. Doubletree By Hilton este un membru important al lantului de hoteluri Hilton Worldwide care cuprinde o retea de dezvoltare rapida in peste 230 de orase si zone de vacanta pe cinci continente. Doubletree By Hilton face parte din categoria UPSCALE si a cunoscut o dezvoltare remarcabila in prezent fiind deschise 15 hoteluri Doubletree By Hilton in sapte tari europene.

Sursa: AGERPRES
Ultimele stiri pe BankNews.ro: