Orange lanseaza iPhone 4 in Romania

Data publicarii: 24-09-2010 | IT&C
Operatorul de telefonie mobila Orange Romania lanseaza vineri pe piata romaneasca noul terminal de la Apple - iPhone 4, informeaza un comunicat al companiei.

iPhone 4 are functia FaceTime, care permite convorbiri video, un nou ecran retina, cu cea mai mare rezolutie de pana acum integrata intr-un telefon mobil, reusind astfel sa redea text, imagini si videoclipuri foarte clare. iPhone 4 are si camera foto de 5 megapixeli cu blit LED, camera video HD, procesor Apple A4, giroscop cu 3 axe si timp de vorbire de pana la 40 la suta mai mare, toate intr-un design din sticla si otel inoxidabil, in cel mai subtire smartphone din lume .

iPhone 4 vine insotit de iOS4 , cea mai noua versiune a celui mai avansat sistem de operare mobil din lume, care include peste 100 de noi caracteristici. Revolutionarul App Store ofera acces la peste 200 000 de aplicatii, inclusiv la noua aplicatie iMovie creata special pentru iPhone 4.

'Suntem incantati sa lansam iPhone 4 impreuna cu oferte speciale. Credem ca va avea un succes la fel de mare ca si celelalte modele iPhone lansate de Orange in Romania. Clientii Orange ce utilizeaza telefoane de tip smartphone beneficiaza de servicii de asistenta exceptionale, cum ar fi transfer de continut, training de utilizare sau setarea telefonului in Orange shops si in Care Centers, prin apel direct la linia Smartphone Expert (408) sau pe site-ul www.orange.ro/asistenta.' a declarat Julien Ducarroz, director comercial Orange Romania.

Orange Romania a dezvoltat o retea broadband extinsa care acopera peste 1000 de localitati cu servicii 3G si peste 100 de orase cu servicii 3G+ ce permit rate de transfer cu viteze de pana la 14,4 Mbps.

iPhone 4 va fi disponibil incepand de joi, 24 septembrie, in magazinul online Orange (ora 00:00) si in magazinele Orange selectate. Informatii despre oferta comerciala si lista magazinelor pot fi gasite pe www.orange.ro/iphone.

De la jumatatea lunii iunie, iPhone 4 putea fi comandat de americani si de britanici. Varianta de 16 GB era la un pret de 199 de dolari, iar cea de 32 de GB, la 299 de dolari pentru americanii care incheiau un contract pe doi ani cu operatorul AT&T. In Marea Britanie, iPhone 4 era oferit, la liber, la un pret de 499 de lire sterline (aproximativ 600 de euro).

Sursa: AGERPRES
Ultimele stiri pe BankNews.ro: