Dezbaterea pe ordonanta creditelor se amana o saptamana

Data publicarii: 29-09-2010 | Finante-Banci
Comisia pentru Buget, Finante, Banci din Camera Deputatilor a amanat astazi dezbaterea legii de aprobare a ordonantei de urgenta 50/2010 privind creditele populatiei, intrucat Comisia pentru politica economica nu a dat inca avizul pe proiectul de act normativ.
Bancherii au anuntat ca vor apela Si la preSedintele Basescu pentru a nu promulga legea de adoptare a OUG 50, daca va trece de Parlament in forma actualaSursa: Razvan Valcaneantu

Asta dupa ce ieri bancile au adus o serie de propuneri de amendamente proiectului. Daca parlamentarii le vor adopta sau nu, ramane de vazut, cert este ca "legea nu va trece neamendata", spune Petru Lakatos, membru in comisie din partea UDMR.

"A fost o solicitare de amanare din partea comisiei economice sa poata formula propunerile lor, iar noi sa le discutam pe toate, cel mai probabil saptamana viitoare. Bancile au sesizat inclusiv faptul ca nu s-a tradus corect directiva in limba romana, spun ca sunt greseli de traducere. O sa incercam si alte variante, dar ne trebuie timp sa le analizam. Mai mult ca sigur vor exista amendamente. Si bancile, in unele privinte, au unele propuneri la care trebuie sa reflectam", a declarat Lakatos. 

 

integral in: evz.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: