Targul International de Turism, la Palatul Parlamentului in octombrie

Data publicarii: 30-09-2010 | Turism
Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT) organizeaza, in perioada 7 -10 octombrie, la Palatul Parlamentului, editia a doua a Targului International de Turism 'Winter Holiday', au anuntat, miercuri, organizatorii.

In cadrul evenimentului, localizat in cadrul Centrului International de Conferinte al Palatului Parlamentului, vizitatorii isi pot alege vacantele de iarna 2010 - 2011 la cele mai avantajoase tarife dintr-o oferta generoasa prezentata de catre agentiile de turism, membre ANAT, dar si de partenerii acestora.

Pe durata celor patru zile de Targ, va avea loc si festivalul International de Film de Turism - BITFF 2010, fiind pentru prima data, la nivel national, cand unui eveniment dedicat ofertelor turistice ii este alaturat un festival de gen.

Targul International de Turism 'Winter Holiday' reuneste, in calitate de expozanti, agentii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, asociatii regionale de promovare a turismului, birouri de promovare a turismului ale unor tari, precum Austria, Ungaria, Franta, dar si parteneri internationali si autoritati locale.

Accesul in incinta Targului 'Winter Holiday' se face pe baza biletului de intrare in valoare de 10 lei, vizitatorii avand posibilitatea sa participe in cadrul unei tombole cu premii dupa ce completeaza talonul de pe bilet si in posteaza in urnele dedicate

 

sursa: Agerpres

Ultimele stiri pe BankNews.ro: