Cardul de fidelitate COSMOTE Alpha Bank iti poate plati factura COSMOTE

Data publicarii: 12-10-2010 | Finante-Banci

COSMOTE Romania si Alpha Bank anunta lansarea cardului de credit de fidelitate COSMOTE Alpha MasterCard. Acest parteneriat strategic ofera oportunitatea de a fructifica experienta si cunostintele fiecarei companii din aria sa de expertiza. Parteneriatul dintre cele doua companii este un exemplu foarte bun al unei convergente inovative intre industria de telecomunicatii si cea bancara, oferind clientilor celor doua companii beneficii care le fac mai usoara viata de zi cu zi.

Noul card de credit reprezinta o oferta atractiva pentru clienti, redefinind conceptul de program de loialitate. COSMOTE Alpha MasterCard vine cu beneficii de loialitate foarte avantajoase, oferind clientilor un discount din partea COSMOTE de 3% din valoarea facturii de servicii platita cu noul card de credit si 3% reducere pentru telefoanele si accesoriile cumparate cu acest card de credit din magazinele COSMOTE. In plus, pentru toate cumparaturile realizate cu cardul de credit in alte magazine decat magazinele COSMOTE, clientii vor primi de la Alpha Bank 1% din valoarea fiecarei tranzactii. Toate cele trei beneficii de loialitate mentionate vor aparea pe facturile aferente contractelor de abonament incheiate cu COSMOTE (facturile de servicii), valoarea acestora reducandu-se corespunzator.

"Am lucrat indeaproape cu Alpha Bank pentru a crea un nou program de fidelitate, oferind abonatilor COSMOTE o gama larga de beneficii. Aceasta initiativa vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri, in contextul unui mediu economic dificil si al scaderii puterii de consum" a spus dl. Stefanos Theocharopoulos, CEO COSMOTE Romania.

"Acest nou produs constituie rezultatul unui efort considerabil din partea Alpha Bank Romania si COSMOTE, cu scopul de a oferi beneficii clientilor comuni. Credem ca, pornind de la acest produs, putem construi un parteneriat de succes care se traduce in multiple beneficii si confort financiar pentru clientii nostri, dar si intr-o baza de clienti fideli. Promisiunea noastra catre clienti si catre COSMOTE este ca banca va depune toate eforturile necesare pentru a construi si dezvolta acest parteneriat in beneficiul tuturor partilor implicate" a spus dl. Sergiu Oprescu, Presedinte Executiv Alpha Bank Romania.

Cardul de credit este disponibil atat pentru abonatii existenti ai COSMOTE Romania, persoane fizice, cat si pentru  abonatii noi, care pot aplica pentru cardul de credit COSMOTE Alpha Bank MasterCard,  intr-o prima faza, in 50 de magazine COSMOTE Romania si Germanos. Incepand cu 1 ianuarie 2011 cardul va fi disponibil in toata reteaua de distributie COSMOTE si Germanos. Toti clientii care aplica cu succes pentru cardul de credit vor beneficia si de un bonus care poate fi valorificat in momentul aplicarii. Clientii pot folosi acest bonus pentru a scadea pretul oricarui telefon mobil cumparat in momentul abonarii la serviciile COSMOTE, la reinnoirea unui contract de abonament existent incheiat cu COSMOTE, pentru cumpararea de accesorii sau altfel de produse din magazinele COSMOTE sau Germanos in cadrul caruia clientii au aplicat pentru card.

Cardul de credit COSMOTE Alpha Bank MasterCard  este emis sub sigla MasterCard International in RON, avand o valoare de maxim de 6 venituri nete lunare, maxim 10.000 Euro (echivalent in RON) si dispune de o perioada de gratie de maxim 55 de zile.

Comunicat de presa