Parteneriat ATE Bank Romania - Centrul Medical Medsana

Data publicarii: 18-10-2010 | Finante-Banci

 ATE Bank Romania a lansat un nou produs bancar complex, denumit HIPPOCRATES, in parteneriat cu Centrul Medical Medsana, produs care ofera clientilor bancii acces la serviciile medicale de inalta calitate ale Centrului Medical Medsana, in conditii speciale de pret. 

Pachetul de produse si servicii HIPPOCRATES este destinat clientilor ATE Bank Romania persoane fizice, are o valabilitate de 12 luni de la data achizitionarii si ofera beneficii bancare si medicale care raman nemodificate timp de 12 luni. 

Pachetul HIPPOCRATES contine:

Cont curent denominat in RON, oferind operativitate, siguranta si costuri reduse la tranzactii;

Servicii Medicale Medsana de un inalt standard de calitate in reteaua de clinici Medsana din Bucuresti si Ploiesti, incluzand o evaluare anuala completa a starii de sanatate, personalizata in functie de profilul clientului, la un pret competitiv de 350 RON/an;

Card de debit VISA Classic EMV cu utilizare nationala si internationala.

 "Parteneriatul dintre ATE Bank Romania si Centrul Medical Medsana reflecta atentia acordata tuturor clientilor nostri. Am ales sa le stimulam fidelitatea si sa le dam prilejul clientilor nostri sa obtina un grad sporit de satisfactie, oferindu-le siguranta financiara si sanatate <<la pachet>>", a declarat Alina Pascu, Director General Adjunct si membru in Consiliul de Administratie al ATE Bank Romania. 

Distinct fata de HIPPOCRATES, Centrul Medical Medsana ofera clientilor ATE Bank Romania care nu au achizitionat Pachetul HIPPOCRATES o reducere de 10% la accesarea oricarui serviciu medical al Centrului.  

 ATE Bank Romania are ca actionar majoritar Agricultural Bank of Greece S.A. (ATE Bank Greece), cu 74% din actiuni. IFC, membra a grupului World Bank, detine 15%, iar UCECOM, Uniunea Nationala a Cooperatiei Mestesugaresti, 7,36%. Mai multe persoane juridice si fizice detin 3,5% din actiunile bancii.

 ATE Bank of Greece este prezenta in Romania din anul 2006, cand a achizitionat pachetul majoritar de actiuni de la Banca pentru Mica Industrie si Libera Initiativa.

Comunicat de presa