Peste 140 de firme participa la Targul de Turism al Romaniei

Data publicarii: 19-10-2010 | Turism

Peste 140 de firme, din 15 tari, vor participa la cea de a 24-a editie a Targului de Turism al Romaniei, manifestare expozitionala internationala ce se va derula in perioada 21 - 24 octombrie 2010, la Romexpo, potrivit unui comunicat al centrului expozitional.

Evenimentul se va desfasura pe o suprafata de 5.000 metri patrati, sub patronajul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, care participa si in calitate de expozant. 

Autoritati din domeniul turismului din tara si din strainatate, asociatii patronale si de afaceri, tour operatori, agentii de turism, hoteluri si pensiuni vor prezenta programe si oferte speciale pentru Craciun si Anul Nou, dar si vacante la schi, city break-uri, circuite, tururi culturale sau de aventura, oferte de weekend, programe de wellness & spa. 

La editia de toamna a TTR vor participa cu programe de promovare turistica institutii precum Consiliile Judetene Alba, Covasna, Harghita, Hunedoara, asociatii patronale si profesionale precum Asociatia pentru Promovarea Turismului Bucuresti, Asociatia de Ecoturism din Romania, Asociatia Turistica Vendelvaerde Borsec, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania. 

30% dintre expozanti provin din strainatate. Vor fi prezentate, la tarife atractive, destinatiile pentru vacanta de iarna in tari europene sau in zone exotice atat de catre autoritatile pentru promovarea turismului din Bulgaria, Egipt, Italia, Republica Dominicana, Republica Moldova, cat si in standurile de promovare turistica organizate, in premiera, de unele ambasade acreditate de Bucuresti. Este vorba despre Africa de Sud, Bulgaria, Cipru, Chile, Cuba, Egipt, Emiratele Arabe Unite, Indonezia, Irak, Iran, Macedonia, Malayezia, Pakistan, Peru, Slovacia, Siria, Turcia,Venezuela si Qatar. Tariful biletului de intrare este de 5 lei. 

Sursa: AGERPRES