PDL nu mai stie pe unde sa scoata TVA-ul redus

Data publicarii: 22-10-2010 | Politica
Haos dupa "greseala" scaderii TVA: PDL vrea sa abroge legea, Botis spune ca guvernul trebuie sa o aplice, Fruzaverde - ca e singurul lucru bun facut de parlament.
Ialomitianu si Botis au fost prinsi pe picior gresit. La guvern se opun scaderii TVA si neimpozitarii pensiilor, in parlament le voteaza.

Degringolada in tabara PDL dupa ce deputatii partidului in frunte cu ministrii (Gheorghe Ialomitianu, Ioan Botis, Elena Udrea, Laszlo Borbely, Gabriel Oprea, Valeriu Tabara si Valerian Vreme) i-au aruncat un cartof fierbinte in brate lui Emil Boc exact in ziua in care FMI a sosit la Bucuresti: reducerea TVA la alimentele de baza la 5% si neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei.


"Legile au fost votate din greseala", a sarit, ieri, primul liderul deputatilor PDL, Mircea Toader, care este responsabil de indicatia de a vota "pentru" cele doua acte normative. Solutia pentru remedierea situatiei: doua initiative depuse rapid de democrat- liberali care sa abroge prevederile votate cu o zi inainte in unanimitate. 

 

integral in: evz.ro