Autostrada Soarelui s-a impotmolit in razboiul politic

Data publicarii: 27-10-2010 | Auto
"In cazul cen-turii de oco-lire Suceava, unde pre-Sedinte al Consiliului Judetean e domnul Flutur (PDL), lucrurile merg foarte bine, nu Si la Constanta,iar problemele nu justifica intarzierea avizelor necesare. Intelegeti Si dvs. ceea ce este de inteles."
Liviu Costache, Director CNADNR.

Oficialii Ministerului Transporturilor dau asigurari ca pe Autostrada Soarelui se va putea circula de anul viitor. La doi ani dupa ce a fost desemnata firma care va construi tronsonul Cernavoda-Medgidia, nu a fost eliberat insa certificatul de urbanism, avizele necesare nici atat si nici lucrarile nu au inceput pe toate portiunile.

Autostrada Soarelui nu are sanse sa fie definitivata anul viitor, intre Cernavoda si Constanta, nici macar la nivel de o banda pe sens de circulatie, in pofida asigurarilor date in acest sens de fostul ministru al Transporturilor, Radu Berceanu, si, mai recent, de oficiali ai Companiei de Autostrazi. Berceanu declarase in august 2010 ca, in iunie 2011, romanii vor putea circula pe un fir pana la Constanta, lucru afirmat si de actualul director al Companiei de Autostrazi, Liviu Costache.

 

integral in: Romania Libera