Pachete de protectie pentru IMM la preturi speciale

Data publicarii: Astazi, 29-10-2010 | Finante-Banci
In perioada 18 octombrie - 19 noiembrie, societaTile mici si mijlocii clienTi ai Allianz-Tiriac beneficiaza de oferte speciale la incheierea celor mai noi produse destinate persoanelor juridice lansate de companie: Protect Grup - asigurare de viaTa pentru grupuri de angajati, respective FlexiCasco - asigurare de avarii si furt auto. Firmele din categoria IMM care detin o polita de asigurare a cladirilor sau auto (casco sau RCA) emisa de Allianz-tiriac pot achizitiona asigurarea de grup pentru angajati la tarife preferentiale, diminuate cu procente cuprinse intre 9 si 12,5%, in functie de pachetul de protectie ales. De asemenea, cumpararea sau reinnoirea unei polite de avarii si furt auto in perioada promotiei aduce clientilor Allianz-Tiriac din randul IMM o reducere de 5% pentru aceasta asigurare a vehiculelor.

"Firmele mici si mijlocii reprezinta pentru noi unul dintre segmentele de clienti strategici. Cautam, de aceea, sa ne adaptam progresiv oferta adresata acestor companii, astfel incat sa raspundem cat mai bine nevoilor lor de protectie si, de asemenea, sa dezvoltam solutii de asigurare dedicate IMM-urilor cat mai competitive", a declarat Rangam Bir, directorul general al Allianz-Tiriac Asigurari.

Acesta este contextul in care, in ultima perioada, Allianz-Tiriac a lansat doua noi produse special concepute pentru IMM. Protect Grup si FlexiCasco sunt produse foarte flexibile, modulare, ce pot fi achizitionate la tarife competitive, extrem de bine corelate cu profilul de risc si cu nevoile de protectie personalizate ale fiecarei societati din categoria IMM.
"In procesul de proiectare a produselor am facut eforturi pentru a ne asigura ca solutiile generate tin cont de situatia de criza curenta cu care clientii nostri din randul IMM-urilor se confrunta actualmente", a subliniat Rangam Bir.

Protect Grup este o polita de asigurare de viata contractata de angajator in beneficial angajatilor, ce ofera sprijin financiar imediat acestora din urma in caz de accident intamplat la locul de munca sau in afara programului de lucru, respectiv familiilor asiguratilor, in caz de deces al angajatului asigurat. Polita ofera 3 pachete de beneficii, diferentiate in functie de structura riscurilor acoperite, respectiv de sumele asigurate alese. (Detalii referitoare la pachetele de beneficii ale politei Protect Grup sunt disponibile pe site-ul Allianz-Tiriac Asigurari, la adresa http://www.allianztiriac.ro/docum/pachete_protect_grup.pdf).

Polita ofera acoperire 24 de ore din 24 pe intreg teritoriul Uniunii Europene, cu extindere in afara UE in cazul acoperirilor pentru deces si invaliditate permanenta. Pot fi inclusi in asigurare angajatii cu contract de munca sau personalul cu contract de colaborare, cetateni romani sau straini, angajati part-time sau full-time.
FlexiCasco este un produs pentru asigurare a vehiculelor apartinand persoanelor juridice din categoria IMM. Polita are o structura extrem de flexibila, acoperirile fiind modulare, in functie de clasele de riscuri pentru care clientul doreste sa obtina protectie. Practic, in functie de nevoile fiecarui parc de autovehicule apartinand persoanelor juridice, FlexiCasco poate acoperi doar avariile cauzate de coliziuni si riscuri conexe, la care, conform optiunii clientului, pot fi adaugate progresiv diverse acoperiri: pentru riscurile de furt, fenomene naturale, incendiu si explozie etc.
De asemenea, pot fi adaugate acoperiri si clauze suplimentare: de la protectia pentru pasageri (in caz de deces sau invaliditate), servicii de asistenta rutiera (asistenta la locul accidentului/producerii unui defect, la tractare, transport si cazare a soferului si pasagerilor, inlocuirea autovehiculului pe perioada reparaTiilor etc. si pana la acoperirea pagubelor produse vehiculului cu urmare a utilizarii lui pe santier. (Detalii referitoare la clasele de riscuri ce pot fi acoperite de polita FlexiCasco sunt publicate pe site-ul Allianz-Tiriac Asigurari, la adresa http://www.allianztiriac.ro/juridice/auto/casco/flexicasco/index.html).

Modularitatea FlexiCasco ridica substantial gradul de competitivitate al acestei polite de asigurare de avarii si furt auto. Tarifele sunt strans corelate atat cu profilul de risc al asiguratului (care tine cont inclusiv de domeniul de activitate al firmei asigurate), cat si cu structura riscurilor pentru care clientul alege sa beneficieze de protectie. In consecinta, IMM-urile au posibilitatea de a identifica varianta optima de asigurare casco, tinand cont atat de nevoile personalizate de protectie, cat si de incadrarea cheltuielilor cu asigurarea flotei in limite bugetare suportabile.

Ultimele stiri pe BankNews.ro: