Oportunitati pentru tinerii designeri la BIFE-TIMB

Data publicarii: 06-09-2006
BIFE-TIMBAsociatia Producatorilor de Mobila din Romania si Universitatea de Arhitectura "Ion Mincu" din Bucuresti organizeaza in cadrul Targului International de Mobila de la Bucuresti BIFE-TIMB a patra editie a Concursului National pentru Design de Avangarda. Scopul concursului este de a crea legaturi intre tineri designeri si producatorii de mobila, a declarat pentru NewsIn consilierul tehnic in cadrul Asociatiei Producatorilor de Mobila din Romania, Liliana Mihai.

La competitie s-au inscris 107 participanti, dintre care doar 74 de proiecte au trecut de prima faza si au fost realizate. In 2003, la prima editie a concursului au participat numai 32 de proiecte.

Mai multe companii s-au implicat in desfasurarea concursului cu sponsorizari si lucrari de executie, obiectele de mobilier din cadrul competitiei urmand sa se vanda la preturi peste nivelul pietei, in special datorita faptului ca nu sunt produse de serie, explica reprezentantii APMR.

Organizatorii spera sa se vanza pana la finalul targului de mobila circa 60 la suta dintre produse. Competitia se desfasoara in cadrul Targului International de Mobila de la Bucuresti BIFE TIMB, organizat de Romexpo intre 6 si 10 septembrie.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: