ADRIAN PAUNESCU A MURIT

Data publicarii: 05-11-2010 | Actualitate
Trupul poetului Adrian Paunescu va fi depus in cursul zilei de astazi la Ateneul Roman
Poetul Adrian Paunescu a incetat din viata, vineri dimineata, la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala, unde a fost internat din 26 octombrie cu probleme cardiace, renale si hepatice.

Doctorul Serban Bradisteanu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara a Spitalului Floreasca, a declarat, vineri dimineata, la ora 8.30, ca inima lui Paunescu a incetat sa bata la ora 7.15.

"Azi, la ora 7.15, inima maestrulului a incetat sa bata si nu a mai dorit sa porneasca. Maestrul a plecat dintre noi", a spus Bradisteanu.

Poetul a suferit, in cursul zile de joi, mai multe stopuri cardiace, medicul Serban Bradisteanu, seful Sectiei de Chirurgie Cardiaca si Vase Mari a Spitalului Floreasca, spunand ca starea pacientului este extrem de grava. "Boala depaseste resursele noastre terapeutice", a completat, vizibil afectat, medicul Bradisteanu, poetul fiind conectat la aparate pentru sustinerea functiilor cardiace si respiratorii. "Nu stiu cum mai putem face fata in continuare situatiei", a adaugat el.

Adrian Paunescu fusese internat din 26 octombrie la Spitalul de Urgenta Floreasca, avand probleme cardiace, renale si hepatice. Starea acestuia s-a agravat in noaptea de marti spre miercuri, poetul fiind resuscitat, dupa ce inima i s-a oprit. Inima lui Adrian Paunescu a repornit, fiind sustinuta si de aparate prin care este drenat sangele, starea pacientului fiind in continuare grava, mentiona in urma cu doua zile dr. Bradisteanu.

 

citeste integral: Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: