Forum Economic, la Iasi

Data publicarii: 17-11-2010 | Economie
Cea de-a doua editie a Forumului Economic European se va desfasura, miercuri si joi, la Iasi, prilej cu care firmele iesene vor putea incheia parteneriate cu societati din Republica Moldova sau din Ucraina.

Presedintele Asociatiei Regionale a Intreprinzatorilor Nord-Est, Mihai Susanu, a declarat, marti, ca in cadrul Zilelor Economice de la Iasi va fi organizat un set de manifestari prin care se urmareste spijinirea cooperarii transfrontaliere intre Romania si Republica Moldova, dar si dezvoltarea mediului de afaceri local, prin atragerea de investitii si prin punerea fata in fata a agentilor economici.

De asemenea, oamenii de afaceri vor avea ocazia de a participa la o sesiune business-to-business, la un work-shop sau la un colocviu la care vor fi prezenti si reprezentanti ai Ministerului de Finante.

Totodata, in "Sala Pasilor Pierduti" din cadrul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza" va fi organizata o expozitie a brandurilor de succes, intitulata "Fabricat fara frontiere", din Iasi, dar si din Republica Moldova si Ucraina.

Zilele economice nu se vor incheia fara Gala festiva pentru decernarea premiilor "Topul Firmelor Iesene". Cu aceasta ocazie, Camera de Comert va acorda si diplome de excelenta in diverse domenii precum cel universitar, cultural, stiintific si, nu in ultimul rand, celui sportiv. 

 

sursa: Agerpres

Ultimele stiri pe BankNews.ro: