Vacanta de Revelion: harta preturilor pentru Romania, Grecia si Bulgaria

Data publicarii: 17-11-2010 | Turism
100 de euro este bugetul minim pentru un Revelion in Romania, la categoria trei stele. Cu 30-40 de euro in plus se poate merge in Grecia sau in Bulgaria, la un grad de confort similar.

Cele mai ieftine pachete turistice de Revelion la categoria trei stele costa mai putin de 100 de euro in Romania si pot fi petrecute la pensiunile din zonele de campie. Cine vrea sa se distreze la un hotel din strainatate cu bani putini si la un confort acceptabil are de ales intre Grecia continentala si Bulgaria, unde trei-patru nopti costa in jur de 140 de euro de persoana. Ofertele de Sarbatori sunt in general similare ca pret cu cele de anul trecut, dar sunt si hoteluri si pensiuni unde tarifele au crescut sau au scazut cu 5-15%, potrivit agentiilor de turism.

"In Romania, cele mai mici preturi sunt la pensiunile din zonele de campie, pe locul doi se afla statiunile balneo din Moldova, iar pe locul trei statiunea Calimanesti-Caciulata. Urmeaza pensiunile din exteriorul arcului subcarpatic si cele din statiunile balneo din Apuseni, cu exceptia statiunii Baile Felix", a declarat pentru gandul Ciprian Enea, consultant www.besttourism.ro.

 

integral in: Gandul

Ultimele stiri pe BankNews.ro: