Cat de usor poti jefui o banca in Romania

Data publicarii: 18-11-2010 | Finante-Banci

Cum reactioneaza romanii cand niste baieti bine facuti le cer informatii despre o anumita banca? Sunt amabili, nu au nicio banuiala. Nici cagulele de pe cap, nici faptul ca asa-zisii talhari spun ca "doar ce au iesit" (de unde, nu se intreaba nimeni), nu le starnesc suspiciuni trecatorilor.

Intr-o perioada in care vedem aproape zilnic cate o stire cu cagulati care sparg banci, case de schimb valutar, benzinarii etc, Trupa ShowTime s-a gandit sa faca un experiment social, scrie site-ul neuron.ro.

Cum reactioneaza romanii cand niste baieti bine facuti le cer informatii despre o anumita banca? Sunt amabili, nu au nicio banuiala. Nici cagulele de pe cap, nici faptul ca asa-zisii talhari spun ca "doar ce au iesit" (de unde, nu se intreaba nimeni), nu le starnesc suspiciuni trecatorilor. Daca nici dumneavoastra nu vi s-ar fi parut ciudat, intrebati-va cum ati fi reactionat daca, pe langa locatia bancii, vi s-ar fi cerut informatii despre paza din unitate sau despre cat de usor se poate ajunge cu masina acolo. "E larga strada, se poate ajunge cu masina", a spus o doamna

Vedeti inregistrarea video pe Realitatea.net.