Probleme tehnice pentru Orange in Capitala

Data publicarii: 07-09-2006
Reteaua de telefonie mobila a operatorului Orange Romania a devenit inaccesibila pentru clientii acesteia joi, in jurul pranzului, datorita unor probleme tehnice legate de aplicatiile software folosite de una dintre centralele din Bucuresti, au declarat pentru NewsIn reprezentantii companiei. "Reteaua este neoperationala timp de doua ore din cauza unor probleme de ordin tehnic, probleme pe care specialistii Orange incearca sa le remedieze in cel mai scurt timp," au mai declarat reprezentantii companiei adaugand ca problemele aparute nu au afectat decat clientii Orange din Bucuresti.

Orange Romania era la mijlocul anului cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, cu 7,2 milioane de clienti. Principalii sai rivali, Vodafone Romania si Cosmote Romania, aveau la aceeasi data 6,74 milioane, respectiv 532.000 de clienti.

Operatorul mobil a anuntat venituri de 504 milioane de euro pentru primele sase luni ale anului, in crestere fata de cele 406 milioane de euro obtinute in perioada similara a anului precedent.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: