Lantul hotelier Park Inn isi anunta intrarea pe piata din Romania

Data publicarii: 26-11-2010 | Turism
Grupul international Rezidor vrea sa aduca marca Park Inn in Romania si sa deschida sase-sapte hoteluri sub acest brand in urmatorii trei ani, a declarat ieri Philippe Bijaoui, vicepre-sedintele de dezvoltare al grupului.

"Vrem sa intram cu Park Inn in orase precum Bucuresti, Timisoara, Sibiu si Brasov si sa ajungem la sase-sapte unitati in urmatorii trei ani. Vor fi pro-prietati deja existente pe care sa le preluam si sa le aducem la standardele Park Inn sau con-structii noi. De preferat, hotelurile vor fi ope-rate sub contracte de management", a afirmat Bijaoui la seminarul Hospitality Trends orga-nizat de Trend Hospitality Consulting&Ma-na-gement.

 De altfel, si alte lanturi internationale prezente deja in Romania si-au anuntat intentia de a creste numarul de proprietati pe piata lo-cala, chiar daca unele proiecte s-au amanat. Ast-fel, Hilton va deschide anul viitor doua hoteluri in provincie, pe segmentele upscale (lux) si focus service, si alte doua unitati sub brandul Double-tree by Hilton in Oradea si Bucuresti, pentru care a semnat deja contracte de franciza si mana-gement. 

 

integral in: Financiarul