Heribert Kailbach este noul director general adjunct al ProCredit Bank Romania

Data publicarii: 29-11-2010 | Finante-Banci
Heribert Kailbach a primit avizul Consiliului de Administratie al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) pentru pozitia de director general adjunct al ProCredit Bank Romania, la sfarsitul lunii noiembrie, potrivit unui comunicat emis luni de banca.

"Heribert Kailbach este licentiat in Administrarea Afacerilor si are o experienta vasta in domeniul bancar, ocupand functii de conducere in cadrul German Postbank AG (Frankfurt si Munchen), Raiffeisen Banca pentru Locuinte (Bucuresti) si Bausparkasse Schwaebisch Hall AG. In cadrul ProCredit Bank Romania, Heribert Kailbach este responsabil pentru Divizia Operatiuni si Divizia Suport Operatiuni", se arata in comunicat.

ProCredit Bank este o banca orientata spre dezvoltare, care nu promoveaza creditele de consum. In activitatea sa de creditare se concentreaza asupra intreprinderilor foarte mici, mici si mijlocii, considerand ca aceste afaceri creeaza cel mai mare numar de locuri de munca si au o contributie vitala la dezvoltarea economica a tarii in care opereaza.

In Romania, ProCredit Bank a fost infiintata in 2002 si reprezinta rezultatul unui parteneriat intre institutii financiare cum ar fi BERD, IFC - Membra a Grupului Bancii Mondiale, Commerzbank, KfW, ProCredit Holding (companie germana de investiti) si IPC. 

 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: