Ialomitianu: Romania nu-si poate permite reducerea impozitelor in aceasta perioada

Data publicarii: 01-12-2010 | Economie
Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, a precizat, intr-un interviu acordat Realitatea TV, ca Romania nu-si poate permite reducerea impozitelor in aceasta perioada, iar cresterile salariale in 2011 depind de evolutia financiara a Romaniei si de pietele internationale.

"Romania nu-si poate permite reducerea impozitelor in aceasta perioada. Nimeni nu poate sa stie cand se termina criza", a spus Ialomitianu.

In ceea ce priveste cresterile salariale in 2011, ministrul sustine ca totul depinde de "evolutia financiara a Romaniei si pietele internationale, pentru ca iesirea din aceasta situatie nu depinde numai de Romania".

Referitor la impartirea bugetului, Ialomitianu a precizat ca fiecare ministru isi doreste mai multi bani pentru ministerul sau, insa realitatile economice sunt altele. "Fiecare ministru isi doreste mai multi bani, dar acestea sunt realitatile economice ale Romaniei", a afirmat Ialomitianu.

In ciuda "neajunsurilor" ministerului, insa, acesta sustine ca "in niciun moment" nu s-a gandit sa demisioneze. "Partea profesionala mi-a adus cele mai multe satisfactii", a mai spus ministrul.

 

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: