Familia Voiculescu anunta doua noi posturi TV in 2011

Data publicarii: 10-12-2010 | Media
Grupul Intact intentioneaza sa deschida, in 2011, doua noi televiziuni si se pregateste de lansarea unei platforme DTH, proiect care ii va permite sa devina provider si pentru alte programe TV in afara de cele proprii.

Camelia Voiculescu este sefa afacerilor familiei din 2005. O persoana cu care reusesti greu sa stabilesti o intalnire, iar un interviu nu poate fi incheiat decat dupa un schimb de mailuri. Discutiile raman dominate de problemele cu care se confrunta afacerile din tara noastra. Probleme la care solutiile nu se gasesc usor.

"Avantajul nostru este ca investitiile necesare dezvoltarii afacerilor au fost facute din surse proprii. In momentul declansarii crizei nu aveam imprumuturi la banci, pentru ca am preferat sa reinvestim profitul in cresterea grupului", spune Camelia Voiculescu. Investitii care, in 2009, s-au ridicat la 20,5 milioane de euro pentru firmele din grupul Grivco. Mediul de afaceri din Romania nu este insa deloc prietenos, vina apartinand autoritatilor, indiferent de culoarea politica, sustine ea.

Continuarea in Capital.ro
Ultimele stiri pe BankNews.ro: