Servicii bancare la Posta Romana

Data publicarii: 14-12-2010 | Finante-Banci
Compania Nationala 'Posta Romana' se afla in tratative cu o serie de firme si parteneri pentru dezvoltarea si implementarea in viitor a serviciilor financiar-bancare si de asigurari, a declarat, marti, pentru Agerpres, Aurica Popa, director executiv in cadrul CNPR.

'N-am putea vorbi de transformarea Postei Romane intr-o banca. In schimb, acest sistem despre care vorbiti (oferirea de servicii financiar-bancare si de asigurari, n.r.) dorim sa-l implementam si suntem deja cu cativa pasi facuti in acest sens. Nu este un proiect finalizat, dar am demarat intalniri cu parteneri doritori (...) Au inceput negocieri pentru toate serviciile - financiar, bancar si de asigurari. In acest moment, suntem in negocieri cu mai multe firme, cu mai multi parteneri si cand o sa se finalizeze, o sa fiti primii informati', a precizat Popa.


Intrebata cand preconizeaza ca va fi implementat noul sistem, reprezentanta CNPR a evitat sa dea un raspuns, mentionand ca nu intra in competentele sale sa ofere o astfel de estimare.

Intr-un interviu acordat in numarul din luna noiembrie al publicatiei 'Postasul', editata de catre CNPR, Valerian Vreme, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, a declarat ca Posta Romana ar trebui sa-si indrepte atentia si catre oferirea de servicii financiar-bancare si de asigurari, dar fara sa neglijeze rolul de baza, acela de distributie a scrisorilor.

 

citeste integral: capital.ro