BRD va oferi ACAROM produse si servicii bancare personalizate

Data publicarii: 08-09-2006
BRD-Groupe Societe Generale va oferi membrilor Asociatiei Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM) produse si servicii bancare personalizate, in baza unui acord de colaborare semnat vineri . Acordul  stabileste oportunitatile de afaceri in domeniul constructiei de automobile si domeniile de colaborare privind promovarea investitiilor in Romania. "Vom face tot posibilul sa ne adaptam cerintelor intreprinderilor din domeniu", a declarat intr-o conferinta de presa vicepresedintele Automobile Dacia, detinut de grupul francez Renault si presedinte ACAROM, Constantin Stroe.

Patrick Gelin BRD si Constantin Stroe ACAROM

BRD si ACAROM vor oferi produse si servicii bancare specifice destinate membrilor asociatiei, dar, precizeaza presedintele BRD, Patrick Gelin, "este dificil sa cream un produs unic pentru companiile din cadrul ACAROM". Acesta a adaugat ca "pe partea financiara avem deja multe angajamente in domeniul constructiei de masini; vom cunoaste mai bine nevoile din domeniul constructiilor de automobile si, deci, vom face un exercitiu de inteligenta financiara".

ambasadorul Frantei in Romania, Herve Bolot

La conferinta de presa a participat si ambasadorul Frantei in Romania, Herve Bolot, care a declarat ca investitorii francezi au aratat si vor arata ca au incredere in piata romaneasca. " Cred ca Romania trebuie sa continue sa-si imbunatateasca ceea ce se numeste mediul de afaceri, deoarece e punctul de atractie maxima pentru investitori", a conchis acesta.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: