Jaf la banca: Doi tineri au furat doi saci de bani

Data publicarii: 23-12-2010 | Finante-Banci
Update
Mai multe persoane au furat, joi, o suma de bani de la o banca din Piata Alba-Iulia din Capitala, la fata locului fiind echipaje de politie care cerceteaza imprejurarile in care a avut loc furtul si ii cauta pe suspecti.

Tinerii au fugit cu o motocicleta.
Suma furata din banca bucuresteana este se pare de 400.000 de lei.

Bancile sunt din ce in ce mai vanate de hoti. Cel mai recent jaf a avut loc pe 28 octombrie anul acesta la Timisora. Sediul unei banci a fost spart, iar hotii au plecat cu 16 mii de euro. Dimineata cand au venit la serviciu, angajatii de la paza au gasit un geam spart, iar in birouri toate actele erau ravasite.

Pe 16 iunie, tot la Timisoara, doua persoane inarmate au intrat intr-o unitate bancara, au amenintat-o pe casiera cu un pistol si au sustras un sac cu aproape 4 mii de lei. Pe 14 mai, doi tineri cu fetele acoperite si inarmati au atacat o banca din Arad si au luat 15.000 de lei.

Un alt jaf a avut loc pe 4 mai, la o sucursala bancara din Capitala. Un individ inarmat cu un cutit a intrat in sediul bancii, a amenintat-o pe casierita, a furat peste 5.000 de lei si 1.300 de euro si s-a facut nevazut in circa 40 de secunde.

Vom reveni cu amanunte

 

sursa: Realitatea.net

Ultimele stiri pe BankNews.ro: