Parteneriat pentru efectuarea de cumparaturi la hipermarket in rate

Data publicarii: 05-01-2011 | Finante-Banci


Garanti Bank si hipermarketul Real au incheiat un parteneriat care permite utilizatorilor cardului de credit Bonus Card sa achizitioneze din magazinele retailerului produse electronice in 10 rate fara dobanda si orice alte produse in patru rate fara dobanda.

 De asemenea, clientii obtin 0,5% bonus din valoarea cumparaturilor platite cu cardul de credit si pot folosi in acelasi timp bonusul acumulat anterior pe card pentru cumparaturi gratuite. "Prin parteneriatul incheiat cu magazinul Real completam reteaua de comercianti Bonus Card cu primul nostru partener hipermarket, extinzand astfel numarul de locatii unde clientii beneficiaza de conditii speciale la cumparaturi.

 Odata cu incheierea acestui parteneriat ne bucuram sa lansam si o oferta promotionala pentru plata in rate fara dobanda", a declarat Ilgaz Kaya, director central Marketing, Garanti Bank. Banca a inregistrat o crestere de 50% a activelor anul trecut, fata de 2009, pana la 1,2 miliarde de euro, ocupand pozitia a 14-a in topul local al bancilor in functie de active. 

 

intagral in: Financiarul