Romanii se imbraca de pe Internet in 2011

Data publicarii: 20-01-2011 | Lifestyle


Mai mult de 10% dintre internautii romani au ales sa cumpere haine de pe Internet la finalul lui 2010. Conform statisticilor furnizate de Okazii.ro, cel mai mare site de comert online din Romania, vanzarile online de imbracaminte se vor tripla pana la finele anului.

In plina recesiune, comertul online cu articole de imbracaminte, incaltaminte si accesorii a cunoscut cresteri importante, depasind estimarile specialistilor pentru piata din Romania.

Prin Okazii.ro s-au cumparat de doua ori mai multe rochii decat stick-uri USB

"E inteligent sa cumperi online, iar utilizatorii nostri descopera asta in fiecare zi. Poti sa intri in zeci de magazine in numai cateva minute si sa gasesti cu siguranta marimea si culoarea potrivite", spune Cristian Darie, manager Okazii.ro. Statisticile invocate de acesta arata ca in decembrie 2010 s-au cumparat prin Okazii.ro de doua ori mai multe rochii decat stick-uri USB.

In 2010, de pe Okazii.ro s-au cumparat 40.000, 70.000 de perechi de pantofi sport si 50.000 de perechi de blugi. Produsele de fashion au fost in top 3 categorii, din punct de vedere al numarului de tranzactii online in Romania, fiind surclasate numai de Telefoane si IT&C. Cu peste 100.000 de produse listate in categoria Imbracaminte/Incaltaminte si peste 2.2 milioane de vizitatori lunar, Okazii.ro este un barometru al trendurilor de cumparare online. 

 

citeste integral: capital.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: